intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 10 augustus 2021

gecanceld

Vraag van de dag: wat is het gelukkigste wat je is overkomen? 

Mijn man! Voordat ik hem leerde kennen heb ik jarenlang een relatie met een 'eikel' gehad. Het heeft me daardoor best wel moeite gekost om manlief volledig te kunnen vertrouwen. We zijn nu al negenentwintig jaar samen, hebben goede dingen beleefd en ook hele verdrietige. Het heeft ons gesterkt. We doen veel samen, maar laten elkaar ook los. Zo ben ik nogal eens met vriendinnen, familieleden en collega's op pad terwijl hij het fijn vindt om thuis te zijn. We zijn elkaar maatjes en hebben aan een half woord meestal al genoeg.

🍰 🍴 🍵 🍪 🍩 🍡 🎂

Een paar weken terug kreeg een collega een appje van een oud-collega: of zij en ik zin hadden om eens met haar af te spreken. Natuurlijk leek ons dat wel leuk! Eigenlijk moest ik op de voorgestelde datum werken, maar een andere collega was zo lief om te willen ruilen. 

Het was leuk om de oud-collega, die hier niet meer in de buurt woont, weer te zien. We hebben drie uur aan de high tea gezeten en konden zodoende heerlijk bijkletsen. Met de belofte dat mijn collega en ik volgend jaar naar haar toekomen, namen we later afscheid.

🚶 🚶 🚶 🚶 🚶 🚶 🚶 🚶

De wandeling waar vriendin en ik voor aan het oefenen zijn gaat helaas niet door:


Jammer!

Vorig jaar hebben manlief, mijn broer, mijn vriendin en ik onze eigen alternatieve wandeling gemaakt, want toen kon het evenement ook al niet doorgaan. Maar ik verwacht niet dat het er dit jaar van gaat komen, mede door de slechte gezondheid van mijn vriendin. Voor haar is het beter om het een jaar uit te stellen.  

18 opmerkingen:

  1. Jammer voor jullie. Wel begrijpelijk dat het onder deze omstandigheden niet kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi! Ik vind het bijna eng, maar je hebt zoveel dingen hetzelfde als ik!!! Het beste is ook mijn man, nadat ik van mijn 20e tot 30e een relatie had met een enorme eikel (en dat is nog aardig uitgedrukt maar ik wil het netjes houden hier)!. Met mijn man T. heb ik op mijn 16e een half jaar verkering gehad, op mijn 32e kwam ik hem weer tegen in een café en het klikte weer! Beide uit rotrelaties zijn we voorzichtig gaan daten (zo heette dat toen niet, we dronken thee en aten samen) en op een gegeven moment was er een vonk, toen vlinders en the rest is history as they say. In oktober zijn we 10 jaar getrouwd!! Balen van die wandeling!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kende manlief ook al een tijdje voordat we een relatie kregen. Ik wilde zelf nog niet gelijk te hard van stapel lopen.

      Verwijderen
    2. Na een nare relatie ben je vanzelfsprekend voorzichtig voor je je weer in het avontuur stort!

      Verwijderen
  3. Wat een prachtig antwoord! Wat leuk voor je man ook : )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met mijn huidige partner ben ik natuurlijk het gelukkigste, daar kan je op bouwen en hij kan ook bouwen. Al bijna 23 jaar samen. Daarvoor 18 met op zich lieve goede man maar niet 100% betrouwbaar als als het op afspraken aankwam, ook de meest simpele dat hij thuis zou zijn als ik naar Tupperwareparty met collega's ging. Kwam altijd iets tussen.

    Een hele gelukkige periode is de 5 jaar singletijd geweest en een korte verliefdheid van 3 manden, die ik echt nodig had om klaar te zijn voor H.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat fijn is dat toch, een betrouwbare man... Ik heb er ook zo een! Die van mij kan ook bouwen (is aannemer) én lekker koken. Ik ben twee jaar single geweest tussen relaties in en genoot daar ook met volle teugen van, maar samen vind ik het nu toch leuker, terwijl we ook heel erg veel niet samen doen, en dat dat kan is juist zo heerlijk!

      Verwijderen
    2. Ik ben ook vijf jaar single geweest. Dat was ook een goede tijd en ik heb veel ingehaald.

      Verwijderen
  5. Mijn dochter! Door haar geboorte ben ik moeder geworden, en daarmee kwam mijn grootste droom uit.
    Blijven je vriendin en jij wel doorgaan met het wandelen? Laten we hopen dat de wandeling volgend jaar wel kan doorgaan, en dat je samen met je (weer opgeknapte) vriendin kunt deelnemen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij blijven gewoon doorwandelen. Dat deden we hiervoor ook al en dat zullen we blijven doen. Het is niet alleen gezellig maar ook voor ons beiden goed. Morgen gaan we weer...

      Verwijderen
  6. Reacties
    1. Ik denk dat heel veel mensen dat zullen vinden. Het is altijd een feestje om eraan deel te nemen.

      Verwijderen
  7. Jammer dat jullie directe doel nu weg is. Vind maar snel een andere, dat houdt de motivatie hoog.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn man!! Een prachtig antwoord, ik ben het helemaal met je eens, ook hier een lieve , altijd bereid om te helpen, altijd positieve ( dat ben ik zelf niet, meer de bangige) man.
    Jammer van de wandeltocht, maar ga vooral door. Ik moet ook weer hard aan de conditie gaan werken, en starten is altijd weer even lastig!
    Groetjes, Franca.

    BeantwoordenVerwijderen