intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 9 juli 2021

lunchen

Vraag van de dag: hoe ziet jouw perfecte kamer eruit? 

Die heb ik niet... ik geef niet zoveel om stijlen. Bij ons is het een beetje een allegaartje wat meubels betreft en voor anderen zal het misschien oubollig of rommelig zijn, maar ik geef daar niet om. Bijna al onze meubels zijn trouwens tweedehands.

☘ ☘ ☘ ☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Voor het eerst sinds maaaaanden ben ik weer eens wezen lunchen. 

En dat was leuk maar het was nog leuker dat ik samen met mijn vriendin aan tafel zat. Zes jaar geleden kreeg ze borstkanker en afgelopen maart bleek de kanker terug te zijn. Inmiddels is ze geopereerd en bestraald en krijgt ze anti-hormonale therapie. Omdat ze nog zo slap als een vaatdoek is, gaan we de komende maanden samen aan haar conditie werken door te gaan wandelen. We maakten nu een wandeling op slentertempo. Tussendoor lunchten we en af en toe hebben we op een bankje gezeten zodat ze kon uitrusten. Zij moest aangeven wat ze kon en waar ze heen wilde en uiteindelijk liepen we toch nog zes kilometer en zijn we drie uur op stap geweest.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ik ging bij iemand kijken die stoffen met bloemen en planten bedrukt. Helaas heb ik er geen erg in gehad om daar foto's van te maken, maar als je op Google zoekt naar ecoprinten op textiel en dan bij afbeeldingen kijkt, zie je wat ik bedoel. Ik vond het geweldig mooi! Vaak vind ik het leuk om zelf dingen uit te proberen, maar voorlopig ga ik me hier niet mee bezig houden. Misschien later een keer. 

✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾ ✾

Hierbij wil ik je een fijn weekend wensen!


10 opmerkingen:

  1. Mijn perfecte kamer ziet er gezellig uit. Daar houd ik van. Een kamer die voelt als een warme omhelzing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, Nicole is me voor, zo zou ik mijn ideale kamer ook beschrijven.
    Wat fijn dat je vriendin inmiddels 6 jaar in jullie midden mocht blijven, en wat een goede vriendin heeft ze aan jou, en samen aan haar conditie te gaan werken! Ik wens jullie veel gezellige wandelingen toe, en haar natuurlijk een volledig herstel.
    Goed weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Wij zullen er altijd voor elkaar zijn, kennen elkaar al 35 jaar en steunen elkaar door dik en dun.

      Verwijderen
  3. Vorig jaar is de huiskamer helemaal verbouwd, basiskleur paars en grijze vloerbedekking.
    Via MP de Pastoe kasten kunnen kopen, een zelfs pruimpaars daar zijn we heel blij mee. De andere grote kast ook.
    En de fauteuils van duur merk via een veiling.
    En zo hebben we alles rustig kunnen kopen wat we wilden, geduld is wel nodig. Mijn stoel moest grijs en zwart zijn en dat is gelukt, nieuw via de veilign van een stoelen winkelsluiting.

    Best knap dat jullie toch 6 km hebben gelopen dat zou ik nog niet kunnen in een dag en heb geen zware ziekte gehad

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn dat jullie zo aan jullie meubels konden komen, zodat het nu allemaal naar jullie zin is.
      Ik denk dat vriendin daarna wel op de bank is gaan liggen. Eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat we al zo ver zouden kunnen wandelen.

      Verwijderen
  4. Ha, een perfecte kamer heb ik sinds Naomi niet meer! Overal ligt wel wat speelgoed of spulletjes. Maar dat geeft ik niet, ik hou ervan dat er geleefd word.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat snap ik. En een kind moet ook kunnen spelen, zonder dat het alsmaar moet opletten of het wel netjes blijft.

      Verwijderen
  5. Net getrouwde schone dochter droeg op het feest vorige week een prachtig kleedje met ecogeprinte blaadjes op textiel. Weliswaar niet zelf gekocht. Beeldig!

    BeantwoordenVerwijderen