intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 22 juni 2021

halve zolen

Vraag van de dag: heb je weleens op een dier van een ander gepast? 

Ja hoor. We hebben hier zo nu en dan een logeerhond over de vloer. Daarnaast pas ik een paar keer per jaar op het huis en de dieren van iemand die dan op vakantie is. Ze heeft katten, kippen, parkieten, vissen, hamsters, konijnen en cavia's. 

🐇🐈🐔🐦🐓🐇🐈

We hebben vakantie en we zijn een paar dagen op stap. Afgelopen winter keken we naar Nederland van boven (NPO gestreamd), een serie uit (ik dacht) 2014 en daar kwam in een aflevering de Moerputtenbrug bij 's Hertogenbosch voor. We besloten toen dat we daar weleens heen wilden en vandaag liepen we over deze brug.

De Moerputtenbrug was een spoorbrug die tussen 1881 en 1887 gebouwd is. Tussen 1890 en 1972 reden er treinen over de brug. De spoorlijn werd ook wel de Halvezolenlijn genoemd omdat er spullen voor schoenfabrikanten in de buurt met de trein vervoerd werden. 


De brug zou eigenlijk gesloopt worden, maar uiteindelijk ging dat niet door en in 1995 werd het een Rijksmonument. Na restauratie is de brug toegankelijk voor wandelaars. 
Na de brug wandelden we over een zandpad.

En ook nog een gedeelte over houten vlonders door het moeras.
Het was een wandeling van vijf km, niet zo lang dus, maar we waren eerst nog wezen winkelen. Ik had na het winkelen en de wandeling toch maar mooi vijftienduizend stappen op mijn stappenteller staan.

 Waar we morgen gaan wandelen weten we nog niet. Dat gaan we vanavond maar eens bedenken.

11 opmerkingen:

 1. Ik heb het een tijdje als bijverdienste gedaan op katten passen via dierenwinkel van schoonouders. Soms 1-2 weken maar soms ook lang als een familie 2 maanden naar familie was. Vond het erg leuk om te doen en bleef altijd lang bij de katjes.
  Bij een vrouw waar ik eerst had schoongemaakt regelmatig heb ik 3 maanden op de 2 katten gepast en het huis ook onderhouden toen zijn naar Australie was. Helaas ging de oudste kat tijdens die tijd dood dat was wel vervelend maar ze wist dat het eraan zat te komen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Den bosch is ook wel erg mooi en gezellig hé, het was 4 jaar lang mijn stad :-)
  geweldig...
  een mooie serie foto's mevrouw W.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan was (ben?) je gewoon in de buurt. Hebben daar ook gewandeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben vaak in Leende gekampeerd op camping Het Einde, echt aan het eind van de weg.
  We liepen of fietsten vanaf daar zo de bossen in of naar de hei, erg mooie omgeving.
  Veel plezier met wandelen daar, in gedachten loop ik graag een stukje mee!
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij zijn een aantal jaren opvanggezin geweest, voor honden die vanuit opvang/asiel weer moesten socialiseren, en daarna geadopteerd mochten worden. Heel dankbaar werk, maar wel iets anders dan oppassen tijdens iemands vakantie of zoiets.
  Ik wens jullie een fijne vakantie, veel wandelplezier, is een mooie omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij passen sinds kort op de pup van onze jongste zoon. Een teckel is het

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toen ik de titel van je blogbericht las, had ik hele andere ideeën...:)
  Mooie wandeling en dito foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Al je foto's zijn altijd mooi, maar die eerste foto op de vonders vind ik extra mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mrs. Josephine Sedgwick, ich wurde von Herpes geheilt
  Herpes von Dr. Sacre Kräutermedizin geheilt, ich Josephine leide seit langer Zeit an Herpes, ich habe verschiedene Medikamente ausprobiert, aber es funktionierte nicht für mich, aber als ich Dr. Sacre um Hilfe kontaktiere, weil jemand bezeugt, dass Kräutermedizin wie es heilt Herpes, ich habe Dr. Sacre eine E-Mail geschickt, er hat nicht schnell geantwortet, ihm eine Nachricht über die WhatsApp-Nummer (+2349076034359) geschickt. Nachdem er ihm alles erklärt hatte, sagte er mir, dass ich ihm vertrauen und ihm vertrauen sollte, dass seine Kräutermedizin mich heilen und befreien wird von Herpes-Krankheit, Das pflanzliche Arzneimittel wurde innerhalb von 3 Tagen in Deutschland an meine Hausadresse geliefert, ich habe es bekommen und es funktioniert sehr gut und ich bin frei von Herpes-Krankheit, er heilt auch jede Art von Krankheit oder Virus
  Kontaktieren Sie Dr. sacre unter den folgenden Details, um Hilfe zu erhalten
  E-Mail-Adresse:doctorsacrehealing@gmail.com
  Rufen Sie ihn an oder WhatsApp: +2349076034359

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mevrouw Josephine Sedgwick, ik ben genezen van herpes
  Herpes genezen door Dr. Sacre kruidengeneeskunde, ik Josephine lijd al heel lang aan herpes, ik heb verschillende medicijnen geprobeerd maar werkte niet voor mij, maar toen ik contact opnam met dr. Sacre voor hulp omdat iemand getuigt over kruidengeneeskunde hoe het geneest herpes, ik heb dr. Sacre een e-mail gestuurd, hij antwoordde niet snel, stuur hem een bericht op WhatsApp-nummer (+2349076034359). Nadat hij hem alles had uitgelegd, vertelde hij me dat ik vertrouwen moest hebben en erop moest vertrouwen dat zijn kruidengeneesmiddel me zal genezen en bevrijden van herpesziekte, het kruidengeneesmiddel werd binnen 3 dagen in Duitsland op mijn huisadres afgeleverd, ik heb het gekregen en het werkt heel goed en ik ben vrij van herpesziekte, hij geneest ook elke vorm van ziekte of virus
  Neem contact op met Dr sacre op de onderstaande gegevens voor hulp:
  E-mailadres:doctorsacrehealing@gmail.com
  Bel of WhatsApp hem: +2349076034359

  BeantwoordenVerwijderen