intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 27 mei 2021

sticker

Vraag van de dag: als je niet hoefde te slapen, wat zou je dan doen met de extra vrije tijd? 

Ik denk eigenlijk niet zoveel anders dan de dingen die ik nu doe. 

Ik moet er trouwens niet aan denken om hele nachten op te lopen. Overdag kan ik nog eens naar buiten, maar 's nachts hoef ik niet zo nodig buiten te zijn.

πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’ πŸ’

Hierbij wil ik jullie bedanken voor de reacties op mijn vorige berichten. Gisteravond ben ik begonnen met de antidepressiva. Een ander medicijn dan de vorige keer en hopelijk zal ik hier minder moe van zijn. De eerste bijwerkingen (hoofdpijn en misselijk) kreeg ik vannacht al, maar ik ga ervanuit dat dit net in het begin zal zijn. Voor de rest ben ik heel veel aan het nadenken en probeer ik alles een beetje op een rijtje te zetten.

πŸ‘· πŸ‘· πŸ‘· πŸ‘· πŸ‘· πŸ‘· πŸ‘· πŸ‘·

Bij het opknappen van de keuken waren een paar werkjes waarmee manlief moest helpen. Zo heeft hij de stopcontacten vervangen. Hieronder zie je een oude die er waarschijnlijk al vanaf 1973 zaten:


Ze waren, zoals je ziet, niet mooi meer en helemaal verkleurd. 

Op de foto hieronder zie je een nieuw wit stopcontact en de muursticker die we vanmiddag op de muur geplakt hebben:


Dat was wel even een klusje! De sticker bestond uit verschillende delen en het was lastig om alles netjes tegen elkaar geplakt te krijgen. We zijn er daarom ook best wel een tijdje mee bezig geweest. Maar ik vind het erg leuk geworden en een mooie oplossing om een saaie kale muur een stuk minder saai te maken. 


6 opmerkingen:

 1. Veel sterkte met de bijwerkingen, hopelijk gaan die snel over. Wat knap dat je man en jij zo handig zijn en zelf de keuken opknappen. Ik vind die sticker heel erg mooi!

  groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vondst, die sticker op de muur, past prachtig bij de kleur van de deur!
  Je kan trots zijn op Je frisse keuken.
  Net als jij zou ik ook niet graag de nacht overslaan, die extra tijd zou snel vervelen.
  Groeten, Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat mooi die sticker, die vrolijkt je op, iedere keer dat je de keuken in loopt. Ik slaap maximaal 6 uur per nacht, en sla ongeveer elke 8-9 nachten een hele nacht over (bijwerking van een ziekte). Die slapeloze nachten zit ik vaak lekker te ontspannen met een handwerkje. Tja, naar buiten ga ik 's nachts echt niet!
  Ik hoop dat de medicatie (snel) het gewenste resultaat zal hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms denk ik wel eens dat meer tijd fijn zou zijn want aan sommige dingen kom ik niet toe. Alles gaat langzamer als je oud bent en veel tijd ben ik kwijt aan gewone hh taken.
  Extra tijd zou ik besteden aan kleding naaien denk ik.

  Hopelijk gaat het wennen goed met je nieuwe medicatie.

  Zulke oude stopkontacten hadden we hier niet terwijl er een verbouwing is geweest begin 70er jaren toen is er voor een stukje aangebouwd en achter de keuken.

  Sticker is erg mooi geworden. Ik heb er geen muur voor anders zou ik er zeker over nadenken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb eigenlijk ook geen behoefte aan die extra tijd door niet te slapen. Eerlijk gezegd vind ik slapen ook een heilzame en goede activiteit : )

  BeantwoordenVerwijderen