intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zondag 21 februari 2021

lichtpuntje

Vraag van de dag: Xbox of PlayStation?

Geen van beide. Heel, heel, heel erg af en toe doe ik een spelletje patience of scrabble op mijn telefoon. Voor de rest zijn games niks voor me. 

🍼 🍼 🍼 🍼 🍼 🍼 🍼 🍼

In de familie is een baby'tje geboren en ik maakte daar deze felicitatiekaart voor:


Gisteren ging ik naar mijn moeder toe en ik kon haar gelijk het blijde nieuws vertellen. Het is haar vierde achterkleinkind. Op de monitor van haar pc heb ik een foto van de baby als achtergrond ingesteld. Zo kan ze hem aan iedereen, die op haar kamer komt, laten zien. Mijn moeder is steeds erg verdrietig en de komende week is nog eens een extra moeilijke week. De geboorte van dit baby'tje is een lichtpuntje in deze donkere tijd.

🍼 🍼 🍼 🍼 🍼 🍼 🍼 🍼

Toen ik van mijn moeder kwam, ben ik op de markt viooltjes voor in de tuin wezen kopen. En 's middags hebben manlief en ik buiten gewerkt. Het was er weer voor! 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Hierbij wil je een fijne zondag wensen!

10 opmerkingen:

  1. Hier hebben we een beide en een Wii U. Zelfs ik waag mij aan de Wii U, Mario Kart en Mario 3D. Heerlijk even wat anders dan werk of gezin.

    Gefeliciteerd, wat een mooi nieuws voor je moeder.

    Fijne dag, ik woon vlakbij het strand dus even erop uit vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.

      Ik verwacht hier veel drukte op het strand, maar als je genoeg afstand kan houden, is het goed. Het is fijn om er even op uit te kunnen.

      De kinderen hadden vroeger een Xbox en ik speelde in het begin ook weleens mee, maar het was niet mijn ding. Maar ik kan me dan weer goed bezighouden met handwerken. Dat is mijn manier om even tot mezelf te komen.

      Verwijderen
  2. Nee ook geen van beide. Op mijn telefoon heb ik tetris/blokken en dat doe ik een enkele keer maar eigenlijk verveelt het me snel.
    Gisteren zijn we in Amsterdam een schilderij gaan ophalen en het viel me op hoe druk het overal was, zowel lopende, fietsende mensen een veel autoverkeer. Even vind ik dat heerlijk maar dan weer snel terug naar het rustige platteland.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat herken ik wel: de stad is leuk, maar de rust van hier waardeer ik toch meer.
      Dit weekend zijn bij ons ook veel wandelaars en fietsers langs gekomen.

      Verwijderen
  3. Nou kan ik ineens weer gewoon en zonder waarschuwing lezen en reageren. Wonderlijke wereld. Fijn voor je moeder, zo'n lichtpunt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Rare Blogger: ik heb wederom niets veranderd, dus het is toch wel iets wat door Blogger komt, anders zou ik het ook niet weten... Gelukkig is het nu eindelijk verholpen en blijft het ook zo.

      Verwijderen
  4. Mijn zoon had vroeger een Playstation, helemaal zelf betaald van vakantiewerk. Die heeft hij meegenomen toen hij uit huis ging. Zo'n dingen zeggen mij totaal niks. Ik zou ook niet weten hoe ik aan zo'n spelletje moet beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou toch ook even moeten zoeken hoe alles werkt, als ik een spel zou willen doen

      Verwijderen
  5. Wat een mooi kaartje heb jij gemaakt!
    Digitale spelletjes speel ik nooit, soms kijk ik even -schijnbaar geïnteresseerd :-) - mee met de kleinkinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geen van beide, maar ik speel op mijn telefoon elke dag een Sudoku en ook speel ik Kryss een soort scrabble tegen een ander.
    Wat een mooi kaartje heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen