intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 16 januari 2021

vlokjes

Vraag van de dag: naar welk land wil je altijd nog reizen? 

Graag zou ik eens naar mijn familie in Australië willen. Ik heb daar een oom (de broer van mijn vader) en een nicht (zijn dochter) wonen, waar ik vrij regelmatig contact mee heb. Het lijkt me leuk om ze weer eens te zien en daarnaast zou ik dit prachtige land beter willen leren kennen. 

✈ ✈ ✈ ✈ ✈ ✈ ✈ ✈

Na de middag kwam de sneeuw. Het waren fijne vlokjes, maar het sneeuwde wel lekker door.


De honden vinden sneeuw leuk. Zelfs onze herdershond die eigenlijk helemaal niet van nattigheid houdt, is er dol op. 





Het blauwe druifje ↑ bloeit al en de helleborussen ↓↓↓ bloeien nog steeds.





Eind de middag stopte het weer met sneeuwen en trad de dooi alweer in. 

Het was een rustige zaterdag. Ik begon aan een nieuw haakwerkje en deed verder eigenlijk niet zo heel erg veel.

Fijne avond!

12 opmerkingen:

  1. Ik wil graag nog 'ns naar Toscane. En Ierland en Schotland. Hier een heel, heel, heel dun laagje ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toscane is mooi ben erg sfeervol. In Ierland en Schotland ben ik nog nooit geweest. Ik denk dat het daar ook mooi om te wandelen is.

      Verwijderen
  2. Er zijn zoveel mooie landen maar om echt een indruk te krijgen zou je er langer dan 2 weken moeten blijven als beleef je het nauwelijks. Toen ik met zus op IJsland was waren we op een mooie plek en tijdens het half uur dat wij er waren kwam =en er 4 andere auto's met japanners of chinezen langs die foto's maakten en weer vertrokken. Zij waren er niet, wij wel om de omgeving echt te zien en te bedenken hoe het in die grot ooit was geweest.
    Toevallig bekeek ik een reisverslag van iemand naar IJsland di er voor de tweede keer naar toe ging en een specifiek deel een week beleefde. En op Belgie een was er een natuurdocumentaire over IJsland. Dus ja graag nog eens ernaar toe als H er van kan overtuigen hoe bijzonder het daar is. Zo afwisselend in landschap en weeraomstandigheden.

    Om 1 uur ging ik met Hera naar de dijk vd Oosterschelde en de wind werd steeds harder en de eerste sneeuw viel, gauw naar huis, er is nu 2 cm gevallen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een kennis van me is al een paar keer in IJsland geweest en als je dan die foto's ziet... Geweldig!

      Verwijderen
  3. Ik heb al veel landen gereisd. Ook Australie. Met de Holland Amerika lijn er omheen. Was leuk en eruit duur. Genoten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Ik vind de sporen van vogeltjes ook altijd zo leuk. En niet alleen in de sneeuw maar ook in de modder.

      Verwijderen
  5. Ik zou ooit naar Nieuw Zeeland willen reizen, daar zou de natuur mooier zijn dan waar ook. Maar ik denk niet dat het daar ooit van komt. Wat ik zeker wel een keer ga doen: Schotland bezoeken.
    Hier begon het pas om 6 uur 's avonds te sneeuwen, maar er viel aardig wat, en het vriest hier nu nog, dus de kindjes in de straat zijn al een hele tijd in de sneeuw aan het spelen. Jammer dat het vanmiddag alweer weg dooit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nieuw Zeeland lijkt me ook prachtig!
      Vanmorgen was alle sneeuw hier alweer weg.

      Verwijderen
  6. mooi he die sneeuw,
    toscane en ierland zou ik nog wel eens heen willen maar voorlopig blijft dat toch maar dromen, wat een gedoe om ergens naartoe te gaan met corona... voorlopig blijft dien lekker thuis hoor

    BeantwoordenVerwijderen