intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 31 oktober 2020

onder het mes

De honden moesten voor hun jaarlijkse inenting naar de dierenarts toe. Sinds kort heeft hond Bee een knobbeltje op haar poot en donderdag zal dat verwijderd worden. Het is weer kanker. De dierenarts liet al een beetje doorschemeren dat het misschien wel de laatste keer is dat ze geopereerd kan worden. Op een gegeven moment is de grens gewoon bereikt. Wij zijn daar zelf ook best wel realistisch in: eindeloos opereren of chemo zou niet in het belang van Bee zijn, maar alleen in ons eigen belang. En dat willen we niet. 

Onze andere hond had vorige maand een huidontsteking en die is nog niet helemaal weg. Ze heeft nu weer antibiotica gekregen en een zalfje tegen de jeuk. En daarnaast ook nog een ontstekingsremmer omdat ze haar ellenboog bezeerd heeft. Ze zal wel in een zelf gegraven put in de tuin getrapt zijn, dat gebeurt weleens vaker. Hopelijk doen alle medicijnen hun werk.

πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•πŸ•

We sloten deze vakantieweek af met een wandeling in de buurt en daarmee hebben we deze week 55,8 km gewandeld. Niet gek!

Deze Schotse hooglanders kwamen we vandaag tegen:


Hierbij wil ik je nog een fijne zaterdag en alvast een goede zondag wensen!


5 opmerkingen:

 1. Dat is een mooi totaal aan wandelkilometers. Beterschap voor de honden!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je wilt je honden zo graag lang bij je houden maar inderdaad niet tegen elke prijs en niet gaan aanmodderen als het toch wat uitzichloos wordtt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie hebben flink gewandeld en ons echt prachtige foto's laten zien, heb daar ontzettend van genoten, dank je.
  Huisdieren zijn zo trouw en het worden geliefde huisgenoten dan is het moeilijk om afscheid te nemen en ook de moeilijkste beslissing te moeten nemen.
  Heel veel sterkte met alles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moeilijk lijkt me dat als je weet dat het afscheid dichterbij komt van een huisdier. Nog een fijne zondagavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is zeker niet gek: een flinke afstand hebben jullie gewandeld!

  BeantwoordenVerwijderen