intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 22 juni 2019

vriendinnen

Het was een beetje een vriendinnenweek deze week: ik ging donderdag lunchen met een vriendin en samen gingen we daarna op de koffie bij een andere vriendin. En ik ging vrijdag na mijn werk met weer een andere vriendin wandelen langs het strand. Je kan wel zeggen dat ik nu weer overal van op de hoogte ben, want ja, we kletsen wat af. 

Gisteren op het strand stond er nog een straffe frisse wind, maar er zaten toch best wel veel mensen in het water. Brrr, dat is mij nu nog te fris, hoor. Ik liep, met tegenwind, nog met mijn vest aan die ik later op de terugweg met de wind in de rug wel uit kon doen, maar dan nog liep ik in een t-shirt en capribroek en niet in een bikini. Ik vind het stoer dat andere mensen wel dat koude water ingaan.

Het was vrijdagmiddag best wel al druk op het strand en ik verwacht dat het dit weekend wel weer helemaal vol zal stromen met strandgasten. En de mensen hebben gelijk, maar mij zie je daar dan niet als het zo druk is. Manlief en ik trekken dan eerder naar een bos toe om onder de bomen te gaan wandelen en dat is wat we vandaag gedaan hebben.




We gingen naar het Heidebos in Moerbeke (België) en wij waren daar al eens eerder, maar toen was het eind oktober en koud: klik!


En nu liepen we een andere route dan toen. Je kan daar goed wandelen en het is er ook mooi.


We zagen grote paddenstoelen en ik heb ze even gegoogeld: het blijkt om een parasolzwam te gaan en deze staan van juni t/m oktober aan de bosranden:




Na de wandeling van vandaag gingen we op visite bij mijn ouders. Ze maken het goed en dat is erg fijn en ook een hele geruststelling. 



7 opmerkingen:

  1. Oh wat kan ik toch soms verlangen naar dat strand bij jullie. Echt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat snap ik. Zelf kom ik er regelmatig om te wandelen, want dat doe ik graag. En gisteren met mijn vriendin hebben we gewandeld en 2x iets op een strandpaviljoen gedronken. Ik ben niet iemand om op een handdoek op het strand te liggen, maar ik kom wel graag op het strand.

      Verwijderen
  2. Ik ben dol op het strand van oktober t/m maart.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik ook. In de drukke zomermaanden kom ik er niet zo vaak, soms wel met mijn vriendin om te wandelen en soms 's avonds met manlief, maar verder niet.

      Verwijderen
  3. Mooie foto's. En fijn, vriendinnenweekend. Ik 'vriendinde' gisteren met de meiden.

    BeantwoordenVerwijderen