intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 5 juni 2018

scoupy

Afgelopen najaar ging ik met een schoonzus en haar zus naar de Margriet Winterfair in 's-Hertogenbosch toe. Ik was wel eerder naar de Kreadoe en stoffenbeurzen geweest, maar naar andere soort beurzen nog nooit. Het was dus allemaal nieuw voor me en ik vond het van het begin tot het eind leuk. Ik kocht een trui, een sjaal en ook nog een geweldig goede nagellak (voor 1 euro). En verder ontvingen we een aantal gratis producten. Schoonzus liet zich opmaken, we luisterden naar muziek van Jim de Groot en we genoten van de lunch die we gelijk bij onze tickets besteld hadden.

Toen we het allemaal wel gezien hadden, gingen we naar Etten-Leur toe, waar we een overnachting in een hotel geboekt hadden. In de welness van het hotel kregen we een heerlijk ontspannende massage, die ons best wel goed deed na een hele dag op de winterfair rondgelopen te hebben. En 's avonds dineerden we in het restaurant van het hotel.

De volgende morgen gingen we naar IKEA toe en daar ontbeten we. En nadat we nog een rondje door de winkel gelopen hadden, gingen we terug naar huis. Moe maar voldaan.

Toen we bijna klaar waren op de winterfair, liepen we langs de stand van Scoupy waar tassen met boodschappen voor 5 euro verkocht werden. Ik wilde wel zo'n tas en nadat ik mijn tas gekocht had, kochten schoonzus en haar zus er ook eentje. Er zaten allemaal bruikbare producten in en eenmaal weer thuis nam ik een kijkje op de website van Scoupy: klik! Ik installeerde hun app op mijn telefoon en sindsdien koop ik regelmatig producten in de supermarkt, scan ik de kassabon en krijg ik geld terug. Het werkt uitstekend! De app is gratis en je bent niks verplicht.

In die boodschappentas zat onder andere tandpasta, vochtig toiletpapier, snoepjes, keukenpapier... gewoon van alles dus en samen was het veel meer waard dan die 5 euro die het gekost had (en waarvan ik ook nog eens 2 euro via de app terugkreeg). Er zat ook een zak linzensoep in:

Vanmiddag heb ik de inhoud van deze zak maar eens in een soepbord gedaan en dat was mijn lunch voor vandaag. Lekker hoor, ik ben gek op peulvruchten en ik weet zeker dat ik tot vanavond niet veel meer zal eten (lees: snoepen). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten