intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zondag 20 mei 2018

pinksteren

 The royal Wedding heb ik niet live gezien, wel heb ik eind de middag naar een samenvatting + commentaar gekeken. Het is allemaal leuk en aardig hoor, alleen geef ik niet zo om.

Ik weet nog toen Prinses Diana overleden en ik net zwanger van onze eerste was: de hormonen gierden door mijn lijf en op de dag van de begrafenis liepen wij in een grote supermarkt, waar een hele wand met televisies afgesteld stond op de zender waar de uitvaart op te zien was. Ik heb tranen met tuiten gehuild. Ik zie nog steeds Charles, William en Harry achter de koets aanlopen.

Het is Eerste Pinksteren en we zijn een dagje thuis aan het klussen: manlief is een nieuw raam in het dak aan het zetten en ik ben wat in de tuin bezig geweest. Zoonlief kwam om 5 uur vanmorgen van het stappen thuis en heeft tot half 2 in zijn bed gelegen. Ik vind het wel fijn dat hij tegenwoordig weer wat vaker de hort opgaat, want dat is jarenlang niet echt het geval geweest door de vaste verkering die hij had. De verkering is sinds enkele weken uit en nu ziet hij zijn vrienden tenminste weer staan.

Gisteren zijn manlief en ik wezen wandelen. Eerst gingen we ergens lunchen en daar kregen we toch wel zo ontzettend veel op ons bord en ook veel groente erbij, dat we 's avonds thuis gewoon maar een boterham gegeten hebben. We wandelden 6 km en zagen veel vogels en konijnen en 2 reeën.

Ik las net dat actievoerders gisteren bij de Oostvaardersplassen hekken doorgeknipt hebben en dat er herten de snelweg op gerend zijn. Wat een domme actie! Iemand had zich wel morsdood op zo'n dier kunnen rijden. De herten moesten afgeschoten worden omdat ze niet gevangen konden worden. Ik weet niet wat die dierenactivisten dachten met hun actie te bereiken, maar dit kan toch nooit de bedoeling geweest zijn?

Tussen de bedrijven door heb ik toch ook nog achter de naaimachine gezeten en er rolde een t-shirt van onder mijn machine vandaan. Ik maakte een foto ervan met de zelfontspanner en dat werd de meest onelegante foto van het jaar, maar ik zal hem toch even laten zien:

Wel erg roze hè? 😀

Ik naai graag t-shirts en ik heb er het afgelopen jaar echt heel erg veel gemaakt. Ik draag op mijn werk het hele jaar door t-shirts en daarom kan ik er altijd wel gebruiken. Dit stofje kocht ik onlangs voor 2 euro op de markt. Het patroon voor mijn nieuwe naailesproject heb ik gelijk ook maar overgetrokken en dat gaat een tuniek worden. Niet teveel werk deze keer, zoals ik van de week al zei. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten