intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 23 januari 2021

over tien jaar

Vraag van de dag: waar zie je jezelf over 10 jaar? 

Waar ik dan sta en hoe ik dan ben, kan ik nu natuurlijk niet weten, maar ik hoop dan nog wel in leven te zijn, evenals manlief en zoonlief. En misschien ben ik tegen die tijd wel oma. Ik hoop dan nog steeds te kunnen wandelen en er af en toe een weekendje op uit te gaan. En voor de rest hoop ik dat ik geen nare ziektes krijg. 

📺 📺 📺 📺 📺 📺 📺 📺

Het achttiende seizoen van De Slimste Mens zit erop. Wij zijn niet echt fanatieke televisiekijkers, maar naar De Slimste kijken we wel altijd. Dit seizoen was anders dan de voorgaande omdat er ook een ander soort deelnemers aan meedeed. Mensen die door de corona opeens tijd hadden om mee te doen, omdat ze bijvoorbeeld niet moesten optreden. We hebben ervan genoten. Ook van Tijl Beckand, die op social media een bak met kritiek over zich heen kreeg. Maar Tijl is Tijl en ik waardeer zijn grappen wel. 

In 2015 ging ik met de kinderen naar het theater naar De grote Improvisatieshow van Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Manlief ging niet mee, want hij vond al niks aan het televisieprogramma en in de theatershow had hij al helemaal geen zin. Eigenlijk was het vooral voor de kinderen (toen 17 en 15 jaar) dat ik erheen ging, maar ik heb zelf ook enorm van de show genoten en veel gelachen. Met heel veel plezier kijk ik op deze avond terug. 

📺 📺 📺 📺 📺 📺 📺 📺

Hierbij wil ik je een fijn weekend wensen!


7 opmerkingen:

 1. Over 10 jaar ben ik 80. Hoop nog steeds hier en zelfstandig te wonen met partner die dan 85 is. Zijn moeder is 88 geworden en mijn ouders beiden 90. De genen zijn dus wel goed.
  In een verpleeghuis zie ik me niet zitten, hoop dat tegen die tijd er een goed pil zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Over 10 jaar!!! Zijn wij 68🙊Dan is hopelijk Hubbie met pensioen en genieten we samen van de tijd die ons hopelijk wordt gegeven.. Hoop ik dat de kinderen alles op de Rit hebben en het voor ons eindelijk eens rustiger wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk af en toe een aflevering maar dat Tijl zich volgens velen niet netjes gedroeg daar was op social media niet aan te ontkomen. Ook weer een beetje jammer natuurlijk, al die betweters.
  Wel leuk dat Rob gewonnen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook voor jou een fijn WE, beter nog een fijne zondag.

  Boeiend om eens over na te denken, waar hoop ik te staan over 10 jaar..... Ai, dan ben ik toch al vrij oud, dus misschien toch niet over denken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar zie je jezelf over 10 jaar? Ik hoop dan nog in leven te zijn, fysiek niet veel verslechterd ten opzichte van nu, gestopt met werken, en genietend van het huis waar we ons oog op hebben laten vallen. Maar misschien ga ik toch nog wel een oude droom uit laten komen, en woon ik over 10 jaar in een cottage in de Cotswolds (Engeland).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moest lachen om Tijl. En Rob zelf had er geen enkele moeite mee. Leuke kandidaten waren er. Ik vond het leuker dan anders

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Late reactie want ik heb je blog nu pas ontdekt. Ik denk er best wel vaak over na waar ik over 10 jaar sta. Dan ben ik 70 en hoop ik net zo kerngezond te zijn als nu. En hetzelfde hoop ik voor mijn man, die dan 72 is. We zijn dan allebei met pensioen. Hoe vul je dan je dagen, denk ik weleens. Vooral mijn man, die een workaholic is. Maar veel mensen zeggen dat dat vanzelf gaat. Ik hoop ook op nog meer kleinkinderen. Ik heb er nu een en het is heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen