intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

maandag 22 juni 2020

afgelopen weekend

Twee foto's die ik in onze tuin nam:Zaterdag waren wij uitgenodigd voor een verjaardag met barbecue. Van drie uur 's middags tot middernacht zaten we gezellig met z'n allen buiten aan tafel. Toen het kouder werd ging de terrasverwarmer aan.

Voordat we naar de verjaardag gingen zijn zoonlief en ik samen op stap geweest om een vaderdagcadeau te kopen. Zoonlief kwam op het idee om zijn vader een schepnet te geven, want het oude net was gescheurd. Manlief staat vaak blaadjes uit de vijver en beestjes uit het zwembad te scheppen. Hij was blij met het schepnet en heeft het 's middags gelijk in gebruik genomen. 

Hond Bee moest mee naar de dierenarts, maar omdat de wond er nog te broos uitzag, mochten de hechtingen er nog niet uit en mag de lampenkap nog niet af. Woensdag gaat de dierenarts opnieuw kijken. 

Gisteren gingen manlief en ik bij mijn ouders op visite. Ik hoef nu niet meer alleen te komen, maar mag iemand meenemen die in hetzelfde huis woont als ik. We mogen maar een uur blijven en het is niet normaal hoe snel dat uur voorbij is! 

Toen we van mijn ouders kwamen gingen we om boodschappen: manlief bleef in de auto zitten en ik ging naar binnen. Sinds een paar weken moet je zelf je winkelwagen schoonmaken, maar ik heb zo het vermoeden dat heel veel mensen dit niet meer doen. Ik blijf het trouw doen en ook ontsmet ik nog steeds mijn handen met mijn eigen flesje alcohol. 

Onze vakantie zit erop en vandaag gaan we weer naar ons werk toe. We hebben een goede vakantie gehad en het weer was ons goedgezind. Nu zijn onze collega's aan de beurt om vakantie te vieren. Wij hebben in september weer een weekje vrij.

Hierbij wil ik je een fijne week wensen!5 opmerkingen:

 1. Veel werkplezier, na mooie vakantiedagen.
  Fijn dat jullie nu weer samen naar je ouders kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor jezelf blijven zorgen ja, dat ontsmetten vergeten mensen al weer heel snel, handschoenen zijn ook weg bij de winkels..... ik neem mijn eigen zaakjes wel mee, schepnetje :-) ultiem vaderdag kado :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blijf ook consequent op alles letten, is het enige wat ik kan doen als anderen het niet zo nauw meer met de regels nemen, maar vind het behoorlijk vermoeiend worden.

  Volgende week ga ik naar dochter, ben benieuwd hoe het daar is in de praktijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel werkplezier!
  De sempervivums staan hier ook weer zo mooi in bloei.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk cadeau zo'n schepnet, en dat blijkt ook wel omdat hij het meteen ging gebruiken : )

  BeantwoordenVerwijderen