intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zondag 20 januari 2019

winter in de tuin

Hoe braaf kan een mens met gras zijn? Nou, heel erg braaf! Geef mij een gazon en een fotocamera en ik vermaak me wel, zoals je ziet.


 



Goed, er waren ook nog wel andere dingen dan enkel maar gras, zoals dit stoere blauwe druifje dat de kou trotseert:



Ik hou niet van de winter, maar op deze manier vind ik het wel mooi.
Nee, ik ben een zomermens, maar toch kan ik van dit weer ook erg genieten en het levert mooie plaatjes op.

Manlief heeft mijn laptop, die er van de week mee ophield, weer aan de praat gekregen. De vraag is hoe lang hij het nog blijft doen, maar nu ben ik er in elk geval toch weer mee gered. Natuurlijk kan ik op mijn smartphone ook van alles doen, maar voor sommige dingen zoals bijvoorbeeld mijn weblog, vind ik mijn laptop toch fijner om mee te werken.

Gisteren zijn we met mijn schoonmoeder en verdere familie naar het graf van mijn schoonvader geweest, waar we bloemen neergelegd hebben en waar we stil en niet stil geweest zijn. Stil omdat dat eigenlijk automatisch zo ging en niet stil omdat er toch ook van alles te zeggen viel. Daarna hebben we een portje gedronken, omdat port de lievelingsdrank van mijn schoonvader was.

's Avonds ben ik met mijn oudste broer de hort op geweest, naar een optreden van een band. Ik kreeg deze avond van hem voor mijn verjaardag en ik vond dit een uitstekend cadeau. We hadden een gezellige avond.

Vandaag willen manlief en ik gaan wandelen. Het weerbericht ziet er eigenlijk best wel veelbelovend uit:


Het is fris, maar de zon gaat schijnen en er zal weinig wind zijn. Goed aangekleed zullen we ons vast wel warm lopen.

Fijne zondag.

4 opmerkingen:

  1. Het is zo mooi nu buiten de zon op de boomstammen geeft een bijzonder licht op het moment.
    Straks met hond naar Oosterscheldedijk en grote tas mee om de aangewaaide rommel op te ruimen, het stuk waar ik vaak loop ligt in een kom en daar waait veel meer aan dan een ander stuk. Gelukkig staat er een jutbak van "verlos de zee" dus hoef het niet mee te nemen
    Prettige dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die bakken staan hier ook langs de kust. Ik vind het een mooi initiatief.
      Veel wandelplezier.

      Verwijderen
  2. Het is mooi buiten, zo met die rijp.

    Iets anders. Ik weet niet wat je allemaal doet met je laptop, maar mocht je, net als ik, vooral online bezig zijn, kijk dan wanneer je overgaat tot de aanschaf van een nieuw exemplaar, naar een chromebook. Die hebben nauwelijks interne opslag (wel in de google drive in de cloud), zijn supersnel en heul erg goed betaalbaar.Je hebt er wel een google account voor nodig,maar dat heb je al.
    Alleen een aantal grafische spelletjes zoals Farmville werken niet goed samen met chrome.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oké, bedankt voor de tip. Een Google-account heb ik inderdaad al en ik speel wel spelletjes op mijn smartphone maar niet op mijn laptop. Ik ga het onthouden.

      Verwijderen