intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 18 januari 2019

Jarig

De afgelopen dagen waren er steeds problemen met mijn laptop en vanmorgen wilde hij helemaal niet meer opstarten. Mijn laptop is zeker al iets van tien jaar oud, maar ik hoop dat hij nog gerepareerd kan worden. Manlief heeft het er in elk geval druk mee. Vandaag typ ik daarom dit bericht op mijn smartphone.

Vandaag ben ik dus jarig. Heel veel mensen namen de moeite om me te feliciteren en sommigen wensten me ook sterkte. En sommigen zijn ook heel erg goed in het bedenken van een andere invulling. Ik vier mijn verjaardag niet, maar mijn oudste broer neemt me mee naar het theater en mijn schoonmoeder en schoonzussen nemen me binnenkort een dagje mee op stap. Ze respecteren mijn keuze om mijn verjaardag niet te vieren, maar willen op deze manier toch aandacht aan mij besteden. Ik vind het erg lief van ze.

Van manlief kreeg ik de Museumkaart cadeau.


Ha, nu moet ik wel naar het museum hè. Dit is nou eens echt een stok achter de deur. Maar ik ben zeker van plan om goed gebruik te maken van de kaart.

Ik ging vandaag naar de stad om mijn contactlenzen op te halen en ik heb gelijk boodschappen gehaald en gewandeld. Het was mooi weer en er waren veel wandelaars. 


Ik liep over de zeedijk en ergens in een perk kwam ik dit tegen:


Dat verwacht je nou weer niet direct in januari. Afgelopen nacht had het hier toch aardig gevroren. De dagen hiervoor niet, maar narcissen had ik toch echt nog niet verwacht.

Tijdens het boodschappen doen kwam ik mijn zus nog tegen, waar ik een tijd mer gepraat heb.

Voor thuis, voor manlief, zoon en mezelf kocht ik taart, zodat we vandaag toch nog iets aan mijn geboortedag gedaan hebben.

Het was vandaag een beetje een vreemde, maar wel een goede dag. Het beviel me prima zo.

14 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd en fijn dat je toch nog een leuke verjaardag hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je toch een fijne dag hebt gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hartelijk gefeliciteerd.Met een museum jaarkaart bouw je heel vaak een feestje met jezelf of samen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Manlief zal niet altijd meegaan naar een museum, maar dat geeft niet want ik vind alleen door een museum lopen helemaal niet onprettig.

      Verwijderen
  4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je hebt er een mooie invulling aan gegeven.

    Liefs Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat de dag voorbij is, en, naar het lijkt, je is meegevallen. Mooi cadeau van je man, ik hoop dat er veel gebruik van kunt maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Alleen hier in de buurt al zijn er een aantal museums waar ik nog nooit geweest ben. En vaak is de entree maar een paar euro, dus daar hoefde ik het eigenlijk niet voor te laten, maar die museumkaart geeft toch net dat extra zetje om er weleens binnen te stappen, denk ik.

      Verwijderen
  6. Nog van harte. En fijn dat er zoveel mensen aan je dachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat je toch een leuke dag hebt gehad. En alsnog gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen