intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 22 oktober 2020

idee

Dit herfsttafereel kwam ik gisteren ergens tegen:


Dat zou ook mooi in onze tuin staan! Eigenlijk heb ik buiten niks met herfstdecoratie gedaan: er ligt geen enkele kalebas of pompoen en er staat maar één bolchrysant in een pot bij de voordeur. Al een tijdje ben ik op Facebook lid van Leuke ideetjes voor alles in & om het huis en daar komen ook best wel herfstideeën langs, maar blijkbaar raakte ik daar toch niet door geïnspireerd. 

Vroeger kweekte ik wel grote pompoenen en ook kalebassen en soms had ik er best wel veel. Ik ben daar mee gestopt toen we jaren geleden de tuin veranderden en ik stopte met mijn moestuin. Dit jaar had k twee pompoenplanten in de tuin, maar daar kwam maar één pompoen aan en die ligt in de keuken op de kast, klaar om binnenkort gekookt te worden. Misschien is het zo'n gek idee nog niet om volgend jaar weer eens wat meer planten te zaaien. 

Vandaag was het mooi weer, maar ik heb er niet veel van gemerkt. Ik was niet zo fit en heb een groot deel van de dag slapend doorgebracht, maar dat heb ik wel vaker, hoor. Ik heb een ziekte die energie vreet en daarnaast medicijnen waar ik moet van word en zo nu en dan houd ik een slaapdag. Morgen zal het vast wel weer beter gaan.

8 opmerkingen:

  1. leuk plaatje,

    ik heb een adresje voor pompoenen:-)

    goedkoop en op mijn maat :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er heel erg leuk uit! Hopelijk ben je morgen weer fit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Had een bolchrysant van vorig jaar overgehouden en nu bloeit hij weer. Wel stukken kleiner, maar vond het wel een leuk effect. Hoop dat je morgen weer meer energie hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede tip van de facebookgroep. Daar ga ik ook eens naar op zoek.
    Hopelijk voor jou een WE vol energie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ziet dat er leuk uit inderdaad! Ik kan me voorstellen dat het je inspireerde!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er zeker leuk uit!
    Rust lekker even uit en wie weet morgen....
    Sterkte, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Even pas op de plaats en goed voor jezelf zorgen.

    BeantwoordenVerwijderen