intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 20 juni 2019

tuniek

Tussen mijn voorraad patroonbladen zitten een paar al wat oudere tijdschriften. Soms doe ik wel eens bladen weg omdat ik zeker weet dat ik er toch nooit iets uit zal maken en andere blijf ik jarenlang bewaren. Zo bewaarde ik ook Diana Mode Nr. 71 uit 2009. Ik maakte daar in de loop der jaren al  verschillende t-shirts uit en nu komt daar het patroon van dit tuniek vandaan:


Ik wilde eigenlijk graag een wikkelshirt of een wikkeljurk maken en kwam op mijn zoektocht naar een patroon deze tegen. Ook leuk. Ik hoef hem trouwens niet per se als tuniek te dragen want als jurk kan het ook goed. 

De stof kocht ik bij Driessen Stoffen, waar ik eigenlijk best wel vaak stoffen koop de laatste tijd. Ik heb nu nog een paar zomerstoffen liggen, maar het kan best gebeuren dat ik die tot volgend jaar bewaar. Ik zal wel zien. 

Ik wil je een fijne dag wensen!


10 opmerkingen:

  1. Mooi gemaakt, daar zal je veel plezier van hebben. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Jij bent vast erg slank 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb maat 38/40. Ik ben wel zwaarder geweest en jaren geleden vond ik dat dit eigenlijk niet meer kon en ben toen gaan lijnen. Zoals het nu is is het goed

      Verwijderen
  3. Mooie combinatie dat roze met grijs. Erg leuke stof.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind 'm mooi! Vooral die grijze band, die maakt de jurk net even anders dan anders.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Ik vind die kleuren zelf ook een geslaagde combinatie.

      Verwijderen
  5. Mooi jurkje!

    Voor jou ook een fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen