intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 17 augustus 2018

lijnen

Een tijd geleden zei ik dat ik aan het lijnen was. Ik zou minder gaan snoepen en ik ging kleinere porties eten en ik zou door de week geen wijn meer drinken. We zijn nu een maand verder en opeens vroeg van de week iemand aan me of ik afgevallen was. En opeens draag ik ook weer broeken die ik al een hele tijd niet meer aan kon omdat ik ze niet dicht kreeg.

Dus ja, het gaat eigenlijk wel goed met dat lijnen van mij.

Omdat ik klein en fijn van bouw ben, staat 2 kg voor mij gelijk aan één maat. En voor sommigen is 2 kg misschien een lachertje, maar ik moet er net zo hard mijn best voor doen als anderen die af willen vallen. Het komt bij mij ook niet aangewaaid, zeg maar.

Ik veranderde mijn eetpatroon, maar ik ben nu ook 2 weken ziek thuis en dat scheelt ook, want ik word nu niet volgepropt met koeken, taart en snoepjes door mijn cliënten. In plaats daarvan eet ik thuis een beschuitje of fruit.

Mijn vriendin, die een maand geleden opmerkte dat ik best een paar kilootjes kwijt mocht raken, heb ik nog niet gezien. Zij was op vakantie en heeft het in de zomer ook druk op haar werk en ze wil haar vrije tijd met haar kinderen doorbrengen, die nu vakantie hebben. Logisch. Het ligt trouwens niet allemaal aan hoor: ik ben ook met van alles bezig en daarnaast vind het ook wel eens lekker als ik wat minder afspraken heb. Maar we zien elkaar volgende week zaterdag, dan gaan we samen iets doen. Die afspraak staat al heel lang vast. Een jaar ofzo.

Hierbij wil ik je alvast een fijn weekend wensen!


7 opmerkingen:

  1. Knap van die kilo's die eraf zijn. Ik zou ook wat meer m'n best moeten doen met lijnen.
    Een fijn weekeinde voor jullie allemaal. Nog een mooie wandeling in het verschiet?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat denk ik wel: we gaan een paar daagjes naar Noord-Frankrijk toe. We hebben een huisje gehuurd en in de buurt zijn genoeg bossen en wandelpaden.

      Verwijderen
  2. Ja, die kilo's hè. Ik roep ook al maanden dat er wat (veel) af moet, zeker nu ik diabetes heb. En ik vind van mezelf dat ik mijn best doe, maar de kilo's blijven er wel aan.
    Geniet van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn! Bij mij mogen er ook wat af trouwens, maar ik heb daar momenteel blijkbaar niet de wilskracht voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat je de kilootjes zo snel al kwijt bent. Geniet van jullie dagen in Frankrijk, lekker wandelen en hopelijk geeft het je wat rust.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een hele prestatie zeker gezien de situatie waar je nu in zit. Hoop voor jullie op mooie dagen in Frankrijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Knap...
    Ik moet weer gaan hardlopen. Begin toch wat uit te dijen..

    BeantwoordenVerwijderen