intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zondag 27 mei 2018

pioenrozen

Manlief wandelt niet graag in de winter, dus vaak ben ik dan alleen op stap. Maar nu het mooi weer is, loopt hij in de weekenden wel gezellig met mij mee en meestal zoekt hij dan van tevoren een route uit. Vaak wandelen we dan ergens waar we nog niet eerder zijn wezen wandelen en die afwisseling is wel leuk. Soms neem ik mijn camera mee en dit weekend zorgde dat eigenlijk wel voor mooie plaatjes omdat we langs een akker met pioenrozen wandelden.







Mooi hè? Ik had nog nooit eerder pioenrozen op het land zien staan. 

Verder liepen we nog door een natuurgebied dat uit kreken, bossen en grasland bestond.






Het was een fijne wandeling en gelukkig stond er redelijk wat wind, want het was 27ºC. Was die wind er niet geweest dan was het bijna niet te doen geweest. 

Het flesje met anti-mug was stuk gegaan en had in mijn tas gelekt. Een tijdje geleden gingen we in een bos wandelen waar heel veel stilstaand water was en we werden daar echt opgevreten door de muggen. Sindsdien had ik anti-mug mee, maar het was al een oud flesje en blijkbaar toch een beetje vergaan. Eigenlijk had ik gelijk van de eerste keer een nieuwe moeten kopen en die oude rommel moeten weggooien. Maar ons bin zuunig eeh. Later ben ik even bij Kruidvat binnen gesprongen om een nieuwe te kopen en dat is spul dat ook gelijk tegen teken werkt. Dat vind ik ook wel prettig. Nog beter is trouwens om een lange broek en dichte schoenen te dragen tegen teken.

We hebben weer goed ons best gedaan en hebben onze kilometers weer gelopen. Bij La Place zijn we een baguette kaas (manlief) en beenham (ik) wezen eten. Dat hadden we wel verdiend 😊

Geen opmerkingen:

Een reactie posten